Hur sammanfattar man de senaste 4 månaderna? Covid 19 kom och vi gick in i shelter in place och kom aldrig ut. De senaste månaderna har varit tuffa och nästan surrealistiska. Vi mår bra och har det bra. Bättre än många andra tror jag med öppen förskola och två säkra jobb. Men att jobba och leva mitt upp i en pandemi har varit och är fortfarande mentalt krävande. Och mitt i allt har vi en snart ettåring som kryper alldeles för fort och snart springer runt och två 3.5 åringar som växer för fort både kroppsligt och mentalt. Och så köper vi hus. Så livet just nu är både högt och lågt och allt därimellan. Jag ska berätta mer om allt så småningom men just nu vill jag nog mest bara berätta att vi lever. Hur har ni det? ?

3 Responses to Livstecken

  • ? says:

    Skönt att läsa att ni mår bra. Och kul med husplaner.
    Här i min del av sverige är det bra, sommaren är varierande men själv är jag lite hjärtekrossad så håller mig mest inne under täcket

  • Joanna says:

    Skönt att läsa att ni mår bra. Och kul med husplaner.
    Här i min del av sverige är det bra, sommaren är varierande men själv är jag lite hjärtekrossad så håller mig mest inne under täcket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.