Tänk att våran lilla stjärna har hunnit bli ett år! I tisdags förra veckan flyttade vi äntligen till vårt nya hus och efter det har det varit nonstop. Killarnas skola var stängd resten av veckan, Oda bestämde sig för att lära sig att gå på riktigt, gamla huset var tvunget att bli fixat innan överlämningen och det här huset har krävt sin kärlek. I tillägg har vi varit utan internet och tv och instängda pga dålig luftkvalitet. Jag har nog aldrig varit så trött/utmattad i hela mitt liv. Men nu är vi på plats, killarna (och Oda!) är tillbaka på förskolan, vi har lämnat över nycklarna till gamla huset och kan äntligen fokusera på att komma i ordning. Men först sova!

Vi flyttade alltså i tisdags och på onsdagen fyllde Oda ETT ÅR. Det firades mitt i kaoset med ballonger, tårta och sång. Hon går nu! Började för ett par veckor med några stapplande steg och går nu mer och mer. Hon älskar att vara ute och gå hand i hand och det får mitt hjärta att banka lite extra hårt. Jag, hand i hand med min dotter. ❤️

Och sen vips var det måndag igen och killarnas förskola öppnade och det var dags för Odas första dag på dagis. Killarnas har väntat på den dagen sedan hon blev född och var så stolta när hon äntligen fick följa med dom in. Oda däremot var inte riktigt lika exalterad när hon insåg att hon inte skulle följa med mamma hem. Idag kör hon sin andra halvdag och jag försöker motivera mig till att packa upp fler flyttkartonger fast jag helst bara vill dra täcket över huvudet och sova några timmar till. Jobbhelg, flyttkaos och stressmage. Nu tar vi nya tag.

Han här försöker övertala mig att stanna i sängen med honom. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.