Under våren 2012 kommer jag att vara med i två olika bokklubbar. Vi möts 1 ggn i månad och diskuterar en vald bok. Här kommer jag skriva ned lite om böckerna, dels för att dela med mig och dels för att komma ihåg vad dom handlar om och vad jag tyckte om dom.

BOOK CLUB 1
Denna bokklubb består bara av tjejer och vid varje möte får en ny person välja månadens bok.

Feb – A princess of Mars by Edgar Rice Burroughs

—–

Nov – The Devil in the White City by Erik Larson.
Tråkig tråkig tråkigt! Så tråkig att jag inte ens läste klart den.

Okt – The Lost City of Z by David Grann
En non.fiction bok. Spännande och äckliga scener ifrån livet i Amazon djungeln.
3+ från mig.

 

BOOK CLUB 2
I denna bokklubb läser vi framför allt bestsellerböcker.

Feb – The Night Circus by Erin Morgenstern
Boken handlar om Le Cirque des Rêves (Drömmarnas Circus). Den handlar om kärlek, sorg och magi. Den handlar om att kunna välja sitt liv och sina öden, och samtidigt att inte kunna välja. Den är vacker, sorglig och fantastisk! Skriven så levande att det känns som att du ser på en film – fast mycket mycket bättre (för vad är bättre än en bok som kittlar din egen fantasi). Köp den, låna den, läs den!
5 + från mig. Utan teckan.

 

0 Responses to Book club books

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.