Kära bloggläsare!

Jag vet att jag lovade er många många bilder från vår fantastiska dag, och det kommer ni nog också att få. Så småningom. Men när bilderna äntligen kom kändes det helt plötsligt väldigt privat och stort.

Vår bröllopsdag var för oss perfekt. I vår bubbla fanns bara vi; våra känslor och våra tankar – och minnena från den kvällen känns fortfarande väldigt nära och privata. Det är idag bara två veckor sedan vi sa “I do” till varandra. Att se igenom bilderna och minnas tillbaka är helt fantastiskt men just nu känner vi båda att vi inte riktig är redo att dela det med resten av världen. Jag hoppas ni förstår.

denna bild är den enda ni får – än så länge. Den får symbolisera bubbla vi levde (lever) i.
I vår värld existerar bara vi.

Till vänner, familj och släkt – NI kommer så klart att bombarderas av bilder, om och om igen.
Don’t you worry…

8 Responses to Privat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.