DSCF2578

Idag firar vi två månader som gift.
Han på ett flyg till Trondheim och jag nedgrävd i pedagogikstudier.
Skål för oss!

Jag började dagen med en lååång sovmorgon. Vaknade kl 08 då E drog på jobbet men var mitt i en väldigt levande dröm så somnade om till kl halv elva. Skönt! Mitt bagage kom igår så allting ordnar sig. Nu ska jag återgå till mina pedagogikstudier som jag inte alls klarar att motiverar mig till att göra. Tidspress – kom!

Här kommer lite bilder ifrån vår bröllopsfest som allra käraste mamma och pappa ordnade för min sida av släkten. Tack till min familj som ordnade festen och tack till alla som kom! ♥

IMG_2900

IMG_2901

IMG_2928

IMG_2934

2 Responses to Två månader ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.