Nytt visum och arbetstillåtelse – 6 veckor (estimerad väntetid 9-12 veckor)

Social Security Number – 3 dagar (estimerad väntetid 1-2 veckor)

Körkort – 5 dagar (estimerad väntetid 2-4 veckor)

Sjuksköterskelegitmataion – eeeevig lång väntan (estimerad väntetid – I don’t know)

Okej, det ser ut som om jag har haft tur med det allra mesta men det viktigaste av allt – min sjuksköterskelegitimation – ser ut att dra ut på tiden. Jag HATAR att vänta. När jag ringde Board of Nursing häromdagen bara för att få bekräftat att de faktiskt fått min ansökan sa det att det var allt för tidigt att säga (det var ju bara 2 veckor sedan jag skickade in alla papper). Jag är lite nervös eftersom jag skickade ansökningen i posten med en money order (check) på 150 dollar utan att skicka det rekommenderat. Dumt av mig men jag tänkte faktiskt inte så långt. Så nu kryssar jag fingrarna på att USPS för en gång skull gör sitt jobb (vilket dom inte verkar har gjort när vi skickade ut våra bröllopsfestsinbjudningar).

Under tiden får jag bara sitta här och rulla tummarna…

PS. Det kan hända att jag är extra otålmodig eftersom jag egentligen har väntat på denna legitimation i nästan två år. Det är dessutom mer frustrerande att faktiskt ha arbetstillåtelse och en giltig legitimation i fel stat.

Patience

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.