Taggar för Windmill 10K!! 10 kilometer genom Golden Gate Park. Jag har laddat med havregrynsgröt o sportsdryck. Snart kommer de andra två tjejerna o plockar upp mig. Vi är taggade! Just nu är det uppehåll men oroväckande tunga regnmoln ligger över hela San Francisco. Wish me luck!! Facit kommer…

3 Responses to Windmill 10K

  • Jessica says:

    Lycka till!

    Tänkte bara meddela hur långt jag gått den här veckan. Jag har gått i riktig terräng i 1,8 mil samt vanliga promenader i 5 km så sammanlagt har det blivit 2,3 mil! 🙂

  • Jessica says:

    Lycka till!

    Tänkte bara meddela hur långt jag gått den här veckan. Jag har gått i riktig terräng i 1,8 mil samt vanliga promenader i 5 km så sammanlagt har det blivit 2,3 mil! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.