8 Responses to 6 månader

 • Josefine says:

  Grattis! Vi firar 2 år och 2 mån idag 🙂 inget giftermål än dock, men blir det nån gång så vill jag gärna gifta mig på en strand 🙂 Ha en skön kväll!

 • Liz says:

  Hej, hittade hit via Madeleine – min amerikanska resa, och ville bara saga att wow vilka underbara brollopsfoton! Jattefina verkligen! Nyfiken som jag ar kikade jag in pa dina inlagg om brollopet fran vem ar jag sidan och vad fint ni fick det med sa kort varsel. Att kunna strunta i alla “masten” och bara njuta av varandra – underbart. Vi gjorde en annan variant med verkligen bara de basta vannerna och min familj. Vi var bara ca 30 personer och det var helt underbart, inte massa slaktingar eller vanner till foraldrar etc som vissa har. Flera hundra personer och man vet knappt vem som ar vem…nej vi gjorde allt personligt, precis som vi ville helt underbart! Grattis pa halvarsdagen!
  Kram Liz

  • Mikaela says:

   Hej Liz. Vad kul att du hittade hit! Hoppas du stannar 🙂
   Vårt bröllop var helt perfekt för oss jag är väldigt glad att vi gjorde det som kändes rätt i hjärtat. Det finns alltid massor av åsikter och måsten runt bröllop men det var verkligen skönt att bara tänka på oss själv. Låter perfekt med 30 personers bröllop. Vi ska ha bröllopsfest nu i sommar och då blir vi ca 50 stk och det är ett par dussin för många enligt mig, men vad gör man inte för att göra släkten glad?! 🙂
   Kram!

 • agnes says:

  Oj 6 månader redan, grattis! Tiden går fort, känns som att det inte alls var länge sen man läste om att ni gift er men det är ju för tusan ett halvt år sedan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.