Jag skulle skriva ett allmänt tråkgit inlägg om att vi äntligen kommit tillbaka till San Francisco efter 5 härliga dagar i San Diego. I det inlägget skulle det förmodligen stå att vi på grund av den allmänt berömda San Francisco-dimman var tvugna att cirkulera upp i luften i 45 minuter innan vi kunde landa. Det skulle nog också varit en del bilder från San Diego och stått något klishé:igt som “borta bra men hemma bäst”.

Men istället kom jag hem till ett brev ifrån ökända Board of Nursing California och i detta brev låg min extremt efterlängtade sjuksköterskelicense. HURRA HURRA HURRA!! Jag är förmodligen den lyckligaste personen i SF Bay Area just nu och jag skiter fullständigt i att timingen kunde ha varit bättre. Jag ska fortfarande åka hem och jobba på kära intensiv i Oslo i sommar. Min höst däremot, ser betydligt lysare ut än på länge.

I’m sooo happy.

IMG_5978

10 Responses to Licensen är här!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.