E8B408CB-C88E-4F34-A3E1-F74DED4173BC0.jpg

Tredje bröllopsfesten är undangjord och nu kan vi äntligen kalla oss gift och firad nog. Vi gifte oss egentligen på Hawaii för att slippa allt styr, press och stress men har nog blivit firad mer än många andra…

Först vigsel och middag på Hawaii 4 november. Bara oss två = helt perfekt! Sen bröllopsfest i Sverige arrangerad för min sida av släkten av mamma och pappa. Julstämning, litet och mysigt. Och så denna hejdundrandes fest för släkt och vänner på bådas sidor.

Festen blev lyckad och vi är lyckligt lottade att ha så många fantastiska människor i våra liv. Jag fick världens finaste tal och sång av världens finaste man. Mer bilder från festen kommer nog senare men nu har jag äntligen landat hemma hos mamma och pappa och ska njuta lugnet.

Jag lovar att jag snart ska blogga ikapp. Vi hörs nog mer imorgon!

Puss och kram!

9 Responses to Att bli rörd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.