A27C5C0A-D4F2-40AB-BFEF-0E92B3DCC8378.jpg
Hustadvika Gjestegård 14 juli 2012
Har suttit och gått igenom alla bilder ifrån bröllopsfesten och kan bara konstatera att det var en vacker dag. Vi ville egentligen inte göra så stor sak av vårt giftemål men förstod ju fort att det var förväntat utav oss att ställa till storfest. Jag hatar stora, stela fester och hade väl egentligen gruvat mig lite till att samla så många människor (i våra mått mätt) som inte känner varandra på en och samma fest. Varken våra familjer eller vänner hade möts tidigare och flera av våra vänner kände bara oss och ingen annan. Men allt gick över förväntat och vi tror (och hoppas) att de flesta kände sig välkomna och hade en trevlig kväll.

Vi hade i alla fall en fantastisk rolig kväll och när jag ser tillbaka på bilderna kan jag inte annat än känna lycka och kärlek. Jag är glad att vi ordnade en ordentlig fest även om vi innerst inne under planläggningen gärna hade sluppit. Jag har haft så många föreställningar och åsikter om giftemål och bröllop (typ, jag tycker inte om bröllop och vill inte ha något traditionellt alls) så det har egentligen varit E som drivit igenom och fått som han velat. Och tack och lov för det! Bröllopsfest är ju jättekul och kärlek borde firas oftare! 🙂

A0639AFF-2206-49BA-89E1-E4F3A7D1256D9.jpg
Pappa in action. Bild av Erika.
5F1A4709-E7DD-43E8-A322-E6B09CBF2B1010.jpg
Jag älskar min klänning…
222D1EE8-0AB6-4AA8-BE48-0F87F060658511.jpg
…och jag älskar denna man!
Vårt bröllop på Hawaii var vackert, underbart och helt fantastisk. Men framför allt högst privat och något som bara vi delar. Denna fest delar vi med alla andra och mot alla odds gillade jag faktiskt att kunna fira vårt giftemål med de allra bästa människorna i våra liv. Den eviga äktenskapsmotståndaren har gått och blivit romantisk. Ts.

Men nu ska jag sluta bombardera er med bilder och tjat om vårt bröllop. Det börjar ju faktiskt bli gammalt nytt. Blicka vidare!

3 Responses to It was a beautiful day…

 • Christina says:

  Härligt att det blev så lyckat vännen!! Kunde inte bli annat med så vacker natur och brudpar förstås 😉
  Ser tillbaka på vår dag och vår fest med glädje, det var verkligen den roligaste festen jag varit på och att många gäster sagt det också värmer mycket.

  Det är ändå väldigt härligt att fira sin kärlek med sina nära och kära, härligt att ni fick den möjligheten!

  Saknar dig och hoppas att tiden går fort tills du kommer till SF igen!
  Stor kram!

 • elinjosefine says:

  Låter som en superlyckad bröllopsfest!!

  Och jag förstår din frustration, inte alltid lätt att vara på resande fot så länge. Hur länge planerar ni att bo i SF förresten?

  • Mikaela says:

   Om jag får mig jobb så har vi tänkt att vara här i kanske 4 år till. Det är så länga vi än så länge ha visum. Men om jag inte får jobb under närmaste år måste vi nog flytta hem igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.