Stop calling me before you have actually read my resume!!! Min telefon går var dag varm men varje gång får jag svara – nej jag har ingen US experience – nej jag är inte US citizien. Det är frustrerande att få SÅ många telefonsamtal – utan någon positiv respons. Ett litet hopp väcks liksom varje gång någon ringer men krossas gärna redan efter ett par minuter. Upp som en sol, ned som en pannkaka alltså.

Jag tror jag ska sluta svara i telefonen.

 

2 Responses to Dear Nurse Recruiters…

  • Anna-Lotta says:

    Hej Mikaela! Vad irriterande, det olagligt för dem att diskrimera mot dig för att du inte är medborgare. Kan du ju nämna om du riktigt blir arg 🙂 Du borde få en new grad position, då spelar ju inte tidigare erfarenhet roll. Håller tummarna.

    • Mikaela says:

      New grad positions är bara öppnade för just new grads (jag har provat). Jag får inte räkna mig som det eftersom jag har så lång erfarenhet (som jag inte får räkna). Härliga Moment 22 allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.