IMG_7540

Jag skriver mycket om mat och träning just nu och det beror på att det är i princip det mitt liv består av just nu. Jag försöker att utnyttja min (förhoppningsvis) sista månad som arbetslös till att komma i så passa bra form och rutin att det sen ska gå av bara farten även när jag börjat jobba. Så mat och träning. Och så upprepade möten på diverse Human Resource-kontor runt omkring i SF (baksidan av att bli anställd av det offentliga). Varför nöja sig med ett kontor när man kan ha hundra?

Idag har jag i alla fall lämnat in mina Continuing Education (CE) timmar för at kunna förnya min sjuksköterskelegitimation i Florida som går ut i april. Här i USA förnyar man sin legitimation ca vartannat år och för att få lov att förnya den krävs det ofta att man tagit ett visst antal CE timmar (variera från stat till stat; FL kräver 24t, CA 30t). Skönt att bli färdig med det innan jobbrushen (och tröttheten) sätter in.

Och som alltid: Är ni intresserade i hur man går tillväga för att skaffa sig en amerikanska sjuksköterskelegitimation – läs här. Jag får flera mail i veckan om just detta tema och jag älskar det och hjälper gärna! Men kom gärna ihåg att läsa igenom den infon jag redan skrivet ned innan ni ställer frågor.

Puss o kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.