springSnikpeak på dagen shopping

2013 är året då jag ska uppgradera min garderob – I promise! Med en stundande regelbunden lön känns shoppingen genast mycket roligare. Vissa kanske tycker det är kul och praktiskt att shoppa på sin mans konto men för mig har det bara varit ett ständigt gnagande dåligt samvete och vägande hit och dit. Därav ytterst lite klädshopping (om man bortser ifrån alla träningskläder som jag verkligen menat att jag behövt).

Idag shoppade jag däremot loss – några praktiska inköp och några kärlek-vid-första-ögonkast. Nu står sparrissoppan och kokar och fyllda paprikor i ugnen. Enkel mat före kvällens yogapass.

PS. 1 vecka kvar tills jag börjar jobba. Hurra!

6 Responses to Uppgradering

 • Jen- Reser och jobbar på distans värlen runt med sin kiwi says:

  Åh ser fint ut, vet hur det är att fastna med att nästan bara använda Lululemon/träningskläder.. Speciell när man lever ur en kappsäck!

  Har blivit erbjuden att vakta ett hus i SF, hur är vädret hos er i Mars?

  Lycka till med nya jobbet nu!!

  • Mikaela says:

   Haha. Lululemonkläder är ju dom bästa! Fast jag försöker köra budget nu 🙂
   Lyxigt att få vakta ett hus SF. Mars är fantastiskt här! I alla fall förra året. Vårigt, på gränsen till somrigt. Ta chansen!
   Kram.

 • Gabriella says:

  Haha, hoppas jag inte har något med detta att göra 😉 jag shoppade inte heller förrän jag tjänade pengar – nu tjänar jag rätt dåligt, men eftersom jag har givit upp min karriär för Eriks 😉 så tycker jag endå att jag är berättigad till lite shopping 🙂
  Tyvärr är jag fortfarande riktigt kostnadsmedveten, och vet hur billigt det går att shoppa här i USA så det blir endå mest budgetshopping 🙂

  Ser ut som du hittat riktigt fina saker 😉

  Kram!

  • Mikaela says:

   Haha! Kanske du var sparken i rumpan 😉
   Har klagat länge på min garderob. Börjar också vara mäkta less på svart, grått och brunt. Vill ha färger! Dessutom ger ju SFs våriga väder en lust att förnya. Imorse funderade jag till och med på att klippa lugg igen. Fast jag tror att jag kommer att ångra det så avvaktar lite. Det tog ju mig ett år att spara ut luggen sist.
   Självklart är du berättigad till att shoppa. Jag också. Men det tar emot när det inte är ens egna pengar. Man är väl van att vara självständig, men borde lära sig att tacka och ta emot.
   Kram!

 • Kim says:

  Vad roligt med shopping! 🙂 Ser ut som du hittat en del fint.
  Och ja, det är jobbigt att handla för “andras” pengar så jag försöker att inte sätta mig i frestande situationer. Men M brukar proppsa på att det är VÅRA pengar, eftersom han tycker att jag ändå är en del av hans framgång ( antar att han syftar på stöd och peppning och att jag faktiskt “gav” upp mitt jobb och flyttade med hit ).

  Härligt med nedräkning, 1 vecka kommer gå kanonfort 🙂
  Kram

  • Mikaela says:

   Jo E brukar också säga att det är våra pengar – men det känns ju inte så. Nu när jag börjar tjäna pengar så är det definitivt MINA pengar 😀 Hans pengar kan däremot få fortsätta vara våra 😉 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.