sfm13Jag klarade det! Kl 04.05 ringde klockan imorse och jag undrade ärligt talat om vi egentligen var riktigt kloka. Jag var glad att min kära vän Franzi som också skulle springa sov över hos mig annars vette katten om jag hade orkat dra mig till startlinjen. Kl 05.42 gick startskottet för vår “wave” och off we went. Kroppen kändes ändå relativt bra och vädret var perfekt. Synen av Golden Gate Bridge gör mig som alltid gråtfärdig av lycka (tänk att vi bor här i San Francisco!!) men backen upp till bron fick mig nästan att vilja spy. Vid mile 11(ca 18 km) var jag beredd att kasta in handduken och ringa vår chaufför så han kunde komma och plocka upp mig. Men jag saktade ned och gick ett par minuter och bet sen ihop och sprang (stapplade) till slut över mållinjen på 02:01:04.

Jag känner att jag är i en generellt bättre form än vad jag var i höstas även om min tid blev sämre. Min återhämtning är definitivt bättre och efter en Eggs Benedicts frukost tillsammans med vänner, en dusch och en halvtimmes powernap på soffan var jag fit för fight igen. Och som varje gång jag springer över mållinjen inser jag ju att det är för just den där endorfinkicken som jag springer. Så fler lopp måste nog bli inbokade för att upprätthålla motivationen.

Men nog pratat om mig. Hur går det för ER!? Vecka 5 har kommit till sitt slut och vi är faktiskt HALVVÄGS! Give me your numbers! 🙂

10 Responses to SF Half Marathon och rapporteringsdags!

 • Anna H says:

  Imponerande!

  15,5 varav 10 km var Malmömilen. Hade målet att komma under 55 , missade det med 13 s. Mycket nöjd trots lite snopna extra sekunder. Kul lopp!

 • Tilde says:

  69 km varav 42 från SF marathon.

  Jag håller helt med om att första delen med Golden Gate bron är riktigt vacker. andra delen av banan var kändes väldigt tråkig efter att ha sprungit i strålande sol över bror. Min tid blev inte speciellt bra eftersom jag verkligen är urform, men det var en rolig grej. Sista 3 milesen var riktigt tunga.

 • Gro says:

  [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
  Hvor flink du har vært da – veldig godt gjort å være med på maraton før seks om morgenen må jeg si!! Godt jobba!

  Maling og snekring av platting ødela litt for meg uka som har gått, så ble bare 8,68 km.
  Satser på mer denne uka! 🙂

 • Erika says:

  Bra jobbat och grattis till en härlig tid och toppen prestation!!! åh du e bra och inspirerar!!!! ❤Jag började med squats och har köpt power walks för o gå upp flåset. Om jag är i form i helgen ska jag börja med 5 min jogg och sen växla upp i min rehab plan. Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.