photo(41)Ni vet, ibland försöker jag liksom tuffa mig och låtsas att jag inte alls är rädd för någonting. Men innerst inne är jag bara en liten tönt som är rädd för allt. Som just nu till exempel. Jag har blivit inbjuden på en game night hos en arbetskollega tillsammans med några andra kollegor (som jag inte känner så väl). Jag väntar på att dom snart ska plocka upp mig men allra helst skulle jag vilja ringa och säga att jag inte kommer. Vem är det som egentligen är rädd för att åka på en spelkväll tillsammans med arbetskollegor? Den här tönten uppenbarligen. Tuffare än tåget? Pfff.

4 Responses to Jag är en tönt

 • Gabriella says:

  Haha, du är knappast en tönt 🙂
  Tror att det ( som svensk i alla fall 😉 ) är ganska vanligt att känna sig lite nervös inför att träffa nya människor speciellt i grupp 🙂 … och kanske göra saker som man inte gör varje dag.

  Hoppas du har det riktigt trevligt!
  Kram

 • humlina says:

  Hahaha…vilken självinsikt …men du… någon tönt är du då inte … vem är inte lite skraj för det som är nytt, aldrig förr provat. Det är alldeles säkert en mänsklig känsla…. modigt då av dig att utmana dina rädslor.
  Rädslan den sticker då upp sitt fula tryne när man minst behöver den, att inte tillåta den att styra över allt för mycket över ens liv är väl grejen … för rädslan bästa och roligaste intresse är att skrämma och sprida sin rädsla till oss så att vi inte ska våga prova det som är nytt.
  Jääääättefint foto på en vacker tjej.
  Glaaaadamidsommarkramar

 • Erika says:

  Har aldrig uppfattat dej som rädd, tvärtom modig och skinn på näsan!! Har jag fått intrycket.Du e bra du❤hoppas spelkvällen va kul! kram !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.