8 Responses to Give me your numbers!

  • Elin says:

    Förra veckan gick inte bra alls! På tok för mycket att stå i med jobbet och den enda dagen jag skulle ha hunnit ut vaknade jag med sendrag from hell i axeltrakten :'( =första veckan på länge utan nån löprunda öht! Ska dock ta mig i kragen den här veckan!!

  • Tilde says:

    Bara 29 km. En del annan träning som yoga, squash och landsvägscykling, men de ger ju inga k’s. Börjar frukta att jag inte kommer att klara mitt högt uppsata mål. Och idag blev det cross fit för första gången…. Tstar lite annan träning nu är maran har passerat, men det påverkar ju denna utmaning negativt.

  • Sven-Åke says:

    Förra söndan var sista chansen i den 2-veckorsperioden att förbättra tiden 1.02.05. Gissa vad tiden blev? 1.02.03, dvs 2 sekunders sänkning (Optimalt till denna period!). Men nära att jag missat pga att Nika o Ladu höll så låg fart sista 500 m. Nu är rullskidsäsongen också igång, bifogar bild separat,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.