IMG_7842I’m back! Hemma i SF igen. Det kändes för en liten stund tungt att komma tillbaka till vardagen – men sen kom jag på att vi bor i Kalifornien och då är ju var vardag lite som semester (ja, nästan i alla fall). Jag försöker komma ikapp med min mail, FB och bloggen och man skulle kunna tro att jag varit offline i ett år (jag menar, 600+ olästa mail!?!). Sammansfattning för Run Challenge vecka 7 och 8 hittar ni hur som helst här.

Rapportera in för vecka 9 (alltså förra veckan) och kör hårt nu. Sista inspurten! You can do it!!!!

3 Responses to Rapporteringsdags för vecka 9!

  • Kim says:

    Vad härligt med lite semester! Ser fantastiskt ut 🙂

    Förra veckan blev det 12 km! Kommer fortsätta denna vecka trots att jag nått 10 mil. Känns härligt att jag lyckades! 🙂

    Hoppas du får en bra vecka!
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.