IMG_1106

Varm och långsam löptur längst Boulder Creek Trail ♥

Kan ni fatta att det har gått 10 veckor sedan vi kickade igång Run Challenge #10for10w? Många av er har gjort det långt mycket bättre än mig och pressat er själva till att springa/hike fortare, längre och oftare. Själv har jag slackat sista veckorna när det gäller löpningen men jag stressar inte över det. Jag vet att jag kommer igen när kroppen, psyket och motivationen kommer i vater igen. Till exempel imorgon.

Rapportera in för sista veckan så ska jag göra sammanställning för vecka 9 och 10.

Och fortsätt att promenera, hike och springa! Detta var bara en kickstart på en rutin.

Behöver ni motivation – hör av er till mig! Jag ska peppa er tills ni antingen älskar eller hatar mig. I promise! För extra motivation – lägg till mig på Run Keeper om ni vill, eller fortsätt tagga på instagram.

But never ever give up!

just-run

…avslutar med samma bild som vi kickade igång utmaningen med. Just Run!

 

11 Responses to Sista veckan av Run Challenge #10for10w

 • Gabriella says:

  Jag får tyvärr meddela att jag hoppar av – jag har helt enkelt tappat räkningen på antal veckor och km. Har jobbat galet mycket och haft Sverigebesök så jag ligger troligtvis efter:) … men jag fortsätter att springa så ofta jag kan och det brukar bli 1-5 ggr i veckan 🙂

  Lycka till alla som är kvar!

  • Mikaela says:

   Ibland kommer livet imellan. Men bra jobbat hur som helst. Jag slackade ju värst av alla i slutet 😉
   Jag vet ju att du regelbundet håller igång hur som helst. Och jag kommer nog att tjata på dig annars :p
   KRAM!!!

 • Erika says:

  18 km veckan som gick. Glad att jag slangde mig pa, kul initiativ Mikaela 🙂 Och tack for bra pepp underveis!

 • Sven-Åke says:

  Challenge 3 här, sänkte tiden till första gången under timmen igår (58.15). Fick ta hundarna bakom mig sista kilometern, så fort gick det!!! Oj,oj!

 • Linn Annika says:

  Uke 9; 6,2 og uke 10: ingen 🙂 Var på ferie i Danmark, hadde med joggesko og klær men de ble liggende i kofferten, gitt.. hehe. Gleder meg til neste utfordring 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.