Jag har länge haft lite av en problemmage men har egentligen inte tänkt så mkt på det. Av och på lös mage, magont och illamående och dålig matlust har liksom varit vardag för mig men så länge jag hållt på matrutiner, inte druckit allt för mycket kaffe eller alkohol, har det inte varit så farligt. Men efter en kraftig matförgiftning i höstas i kombination med, vad jag tror, nattjobb har min mage totalstrejkat. Utan att gå in på allt för mycket detaljer så har det definitivt varit stundvis så illa att jag fundera på att uppsöka läkaren. Men så fick jag tips om att dricka Aloe Vero juice, och halleluja! Min mage är långt ifrån botad men så fantastiskt mycket bättre. Så om det är någon som sliter med magproblem/IBS rekommenderar jag verkligen att prova Aloe Vera. 

Jag har provat Aloe Vera juicer, som har smakar allt ifrån superäckligt till mumma. I alla fall här borta innebär ofta god juice mycket socker och tillsatser. Därför blev jag så glad när jag hittade ren Aloe Vera Gel. Jag tar ibland bara en liten shot med bara det, eller blandar ut det i vatten eller kokosvatten. Ibland stoppar jag det i smoothien och ibland smörjer jag det i ansiktet på finnar osv. Aloe Vera kallas mirakelväxten och om du googlar på användningsområde får du upp oändligt många möjligheter. Jag älskar produkter som man kan använda till så mycket (tex kokosolja)! 

3 Responses to Aloe Vera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.