id

Jag glömde att nämna mitt 3 års jubileum på SFGH (nu kallat Zuckerberg San Francisco General) som inträffade i början av månaden. 3 år i sig är kanske inte värt att fira men 3 år på SFGH markerar att jag jobbat längre som IVA-syrra här än vad jag gjorde i Oslo. DET i sig är STORT och värt att fira. Det betyder också att jag snart har jobbat 3 år natt vilket jag aldrig trodde jag skulle överleva och att min iPhone är 3 år gammal (mindre värt att fira).

För mig känns det surrealistiskt att jag jobbat längre här än vad jag gjorde i Oslo. Att jobbet här from nu blir mer och mer min norm och det där hemma bli det konstiga. Det har ju naturligtvis skett successivt men det slog mig lite så där plötsligt. Ibland när folk frågar mig nu vad som är skillnaden mellan USA och SV/NO vet jag inte riktigt vad jag ska svara. Jag är säker på att en hel del har ändrats från då jag jobbade där och jag är inte helt säker på om jag är legit till att fråga längre. Vilket känns lite sorgligt. Men också bra. För det är här jag jobbar just nu. Jag är fortfarande långt ned på seniority listerna men jag känner mig hemma och bekväm. Och jag vet att min manager och mina charge nurses litar på mig. DET är en bra känsla.

 

One Response to SF > OSL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.