IMG_1363Play with me pleeeeeeease?

Jag läste att en 16 veckors valp sover ca 18-20 timmar om dagen. HA HA HA! är allt jag har att säga åt det. Nelson sover kanske 10 timmar om dagen (8 timmar om natten och sen ett par naps på ca en timme). Lite mer om vi inte är hemma men när vi ser på honom genom monitorn är han ofta rastlös och flyttar på sig hela tiden. Idag har han haft två omgångar av intensiva lekdater à 30 min plus lek hemma samt 3 promenader och han är fortfarande rastlös och vill leka mer (tack och lov så är han relativt bra på att roa sig själv). Och när han sover så sover han ofta så lätt att han vaknar när vi går på toaletten och kommer springades.

Men valpar sover väl när dom trötta?

IMG_7712Ingen privacy på toaletten längre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.