IMG_0251Nygroomad kille som fått på sig selen fel väg. Lika glad för det.

Jag känner att jag dör lite sötdöden av den här fluffbollen som precis varit på sin andra grooming session. Det är svårt att beskriva mjukheten men gud vad jag bara vill gosa ned mig i honom, speciellt eftersom jag vet att han redan imorgon kommer återgå till sitt vanliga shabby utseende som jag visserligen älskar. Inget dramatiskt klipp den här gången heller men dem sa att dem kunde raka honom nästa gång. Jag vet inte om jag är redo.

Amerikanerna gör sig redo för långhelg (4th of July). Jag gör mig redo för arbetshelg. Allt som vanligt alltså till trots för sprucket revben. Juli betyder nyexaminerade läkare. Kaos alltså. Det är bara att ta ett djupt andetag. Vi överlever det varje år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.