image

Färdig med fyra nätters jobbhelg och jag känner att jag börjar vara så himla less på att jobba helger och högtider. Efter 11 år som sjuksköterska är det ju inget nytt att man måste jobba när de flesta andra är lediga men gud vad less jag är. I går var det 4th of July, och inte för att vi firar det men jag saknade mina killar så himla mycket att jag tvingade mig upp lite tidigare för lite kvalitetstid före min sista natt. Det resulterade ju så klart i en väldigt trött nattvakt men så värt det ibland.

image

Vi lånade grannens cykelvagn och tog med Nelson på en liten premiärcykeltur. Aldrig hade väl E trott att han skulle cykla runt med en hund i en vagn men jag tror båda faktiskt tyckte det var mysigt. ♥ Nelson aka världens mest chill hund fann sig direkt i att ligga i vagnen och kika ut. Han till och med frivilligt hoppade i igen efter en snabb liten paus så kanske det här blir vårt nya helgnöje.

IMG_0269
Nelson klarade också 4th of July fyrverkerierna galant. Vi hade blivit varnade för valpens första 4th of July då 5 juli är en av årets mest busy dagar i hund shelters pga bortsprugna hundar så E höll sig hemma och enlig honom sov Nelson sig igenom hela kvällen utan att höja ett ögonbryn till trots för smällar och fyrverkerier 360 grader runt huset. Det är en generellt lite trött/lugn kille här hemma efter att han tappat alla valptänder. Han är glad och hyper (normalt valpig) när vi leker med honom, kommer och myser med oss ibland men lägger sig lugnt och sover när vi inte engagerar oss i honom. Vår (min) oro över att han är så “trött” börjar övergå till att inse att han nog helt enkelt är en mellow little guy. Han växer ju väldigt mycket hela tiden så kanske den där valptröttheten äntligen slagit till. Imorse lät han mig sova fram tills mitt alarm ringde kl 13 (E hade varit ute med honom kl 08) och nu sover han igen efter lite lek i parken och en promenad.

Jag tror vi båda liksom väntar på att han ska bli så där rabiat och jobbig som alla säger att valpar är (flera av våra vänner ha sagt att första valpåret var det värsta i deras liv) och därför varje dag förvånas över att ha en så lugn kille. Men bank i bordet, det kan ju fort ändras. Fram till dess njuter vi av #världensenklastevalp.

Nu ska jag mysa med min killar i två dagar innan det blir jobbhelg igen. Som sagt. Så. Himla. Less. Men jag har en plan för framtiden. Ska bara lösa logistiken först.

IMG_0261b

One Response to Cykeltur

  • Sven-Åke says:

    Härligt att det också gick så bra med E……. nej, jag menar Nelson.
    Du kan ju maila mig din framtidsplan, det lät otroligt spännande. Jag vet ju att du brukar genomföra det du bestämmer dig för!

    Storkram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.