img_0603

I brist på annan bild får ni en bild på vår lilla gris som är det bästa sällskapet just nu. E är i Europa på jobbresa så jag och Nelson myser på egen hand. Igår var jag på en yogatimme och det kändes så bra. Men idag har jag ont i blygdbenet och undrar om det är foglossning som redan satt in? Det började med bara lite värk där framme i blygdbenet när jag gick på promenad imorse men nu känner jag runt svanskotan och ländryggen också. Jag hoppas att det bara är något tillfälligt som går över med lite vila men för säkerhets skull har jag bokat in mig på en akupunkturtimme imorgon.

Ni som har haft foglossning – hur känns det? Och vad har ni för tips för lindra/hindra det?

 

2 Responses to Foglossning?

  • inger says:

    God morgon..nog har jag haft foglossning med alla tre..mer eller mindre Men värst sista gången..Minns inte allt jag gjorde Men ett minns jag och det var att VILA..lite då och då mellan alla rörelsevarven…att inte belasta kroppen ensidigt BRA och BEKVÄMA skor är a och o och att INTE lyfta tungt. det kan ibland bli lite svårt..för vad är för tungt..det kommer din kropp att säga till om .Men det där med vila är inte så dumt när det gäller det mesta här i livet..små avslappningspass.. lite då och då så djupandningen hinner med .Det är väl det där med att medvetet få in i tankeverksamheten i ett omhändertagande förhållningssätt som DIN kropp mår bra av och det där med att be om/ta emot hjälp..på din vandringsväg som livsbärande mamma Var rädd om dig Kram

    • Mikaela says:

      Jag beställde faktiskt nya skor igår för mina har jag gått i nästan varje dag i 2år. Jag tror jag har svårt att förstå att jag måste anpassa min kropp och belastning eftersom jag knappt har fått någon mage ännu men antar att det är mycket som händer där inne även om man inte ser det utanpå. Så får ta det lugnt jag kan. Tack för dina ord kära moster! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.