img_0717

Det känns som att efter jag postade senaste inlägget så ploppade plötsligt min mage ut. Det kan i och för sig bero på att min aptit äntligen kommit tillbaka och det med råge. Allt jag vill äta är pasta, potatis och bröd dock. Försöker få i mig lite grönsaker vid sidan om men har fortfarande svårt med protein. Igår gick jag in i vecka 17 (17+0) och mitt illamående i princip helt borta vilket känns fantastiskt. Snart har jag gått halvvägs och tiden går fort och vi är inte alls redo. Men blir man någonsin redo? Jag har inte känt av någon foglossning sen sist till trots för promenader, lite yoga och pilates. Så lite Hurra! känner jag just nu (även om jag spenderar större delen av min ledig tid på soffan).

Men frågan är egentligen – vad vill ni egentligen läsa om?

img_0716

4 Responses to Vad vill ni läsa om?

 • Annika says:

  Härligt att du mår så mycket bättre nu!
  Och tänk vad tiden går fort… Ta vara på dina “lata” dagar och
  bara ha det lugnt och skönt när du kan och ta det i din egen takt.
  Snart nog blir det “andra bullar”…
  Jag vill gärna läsa om det vanliga livet i din stad, mera om Nelson
  och så naturligtvis om hur de små liven växer vecka för vecka.
  Ha det så bra! Kram <3

 • Sven-Åke says:

  Nej, så sant, man blir aldrig redo, det kommer överraskningar hela tiden. Som nu, vilken jättemage du har!!!!
  Och fin är den. Storkram.

 • Åh allt möjligt! Kommer din man vara föräldraledig något? Hur tror ni relationen blir tkll Sverige/Norge? Hur reagerade ni när ni fick reda på att det var två där inne?

  Hur blir det med health by you? Kan man vara mammaledig eller behöver du säga upp dig? Var barnen planerade?
  Ja det var en start 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.