img_0788Här försökte jag jobba lite men det gick så där bra med en sovande hund och två killar som levde rövare i magen.

Nelson har plötsligt blivit rädd för trafik. Vi har bott vid samma gata helt sedan vi fick honom och gått längst den flera gånger om dagen. Men nu sista veckorna har han börjat bli så himla rädd för motorcyklar, spårvagnar och lastbilar något som han aldrig brytt sig i förr (motorcyklar har han varit lite rädd för men inte alls på den här nivån). Idag var han så rädd att vi var tvugna att stanna flera gånger eftersom han vägrade gå innan jag kramat om honom och sen sprang han hem och nu ligger han helt utslagen här hemma. Enligt vår labradoodle FB grupp så är detta helt normalt och kallas typ Second Fear Period så förhoppningsvis växer han ifrån det så småningom. Inte roligt att vara så rädd alltså.

img_0792Annars mår han bra alltså…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.