Jag och min svenska tjejer aka min SF familj har en himla mysig tradition här borta. Varje december träffas vi och julbakar tillsammans. Igår var den stora dagen och vi hade peppat länge. Lussebullar, pepparkakor, knäck och julgodis stod på menyen tillsammans med svensk julmusik och tomteluvor. Perfekt dag med världens bästa tjejer. ♥

 

2 Responses to Julbak 2016

  • Humlina says:

    Så jätte härlig tradition.
    Vilken fin julstämning ni skapat … jag ska också försöka få in en myspysig tradition, inte precis till jul, då vi, som du vet, oftast haft jularna här i vårt tomtehus ….( fast … i år är vi bortbjudna.) Det man “bokar” och gör vid samma tidpunkter, det blir av,för då är alla inställda på vad som väntar.Jul är bland det mysigaste jag vet, jag spelar julmusik och njuter lussekatter och Mats saffransdrömmar.Mumsig är julen på alla sätt och vis.
    Julemysiga kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.