Min morgon började lite före kl 05 då två små killar bestämde sig för att dra igång världens största party inne i magen. Vanligtvis är det Baby A som lever rövare medan Baby B är lite mer chill men imorse var det fullt ös från bägge två. Medans jag ligger och försöker somna om hör jag hur Nelson spyr ute i sin bur (som han sover i). Det är inte ofta han spyr men ibland gör han det när han ätit något konstigt (typ en leksak). Och mycket riktigt, hittade tre stora tygbitar från en av hans leksaker i spyan (sorry för TMI). Vad som hände efteråt är jag inte helt säker på men ett par timmar senare vaknade jag i sängen med en sovandes hund tätt tryckt intill min sida (en hund som vanligtvis inte alls får sova i sängen). Bara att bli van att dela säng med hund och barn antar jag…

Så här sitter jag lite trött i ögonen och dricker varm choklad och äter lussebullar till frukost andra morgonen i rad samtidigt som jag försöker underhålla en glad hund som tror att matte fortfarande är smidig nog till att krypa runt på golvet och ta fram bollar som rullat under soffan eller skåp. Baby B har nog somnat igen men Baby A hoppar runt som vanligt. Jag har beställt hem en leverans med matvaror (så himla smidigt!) och ska försöka slänga ihop en bulldeg så småningom så att jag kan ge Nelsons dagis bullar i julklapp (om det blir några över). Tekakor har jag också lust att prova plus att jag borde göra vegetariska köttbullar till julbordet. Men först: en låååång dusch.

4 Responses to Min morgon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.