Liten bloggpaus och så hann så mycket hända. 3 veckor i Sverige/Norge tillsammans med familj och vänner. En runda magsjuka som gjorde att vi var tvungna att omboka flygbiljetter och bo på hotell i 3 dagar. En veckas jetlag + sommartid och så har jag börjat jobba igen. Men nu börjar vi äntligen komma i vater igen. ?

26 februari fyllde Oda 6 månader och det känns som något att fira. Hon är den gladaste bebisen du kan hitta samtidigt som hon har ett humör som tar andan av oss ibland. Vi har bestämda killar men vågar nog säga att Oda är det mest bestämda barnet vi har. Hennes leende är något av det bästa som finns och sprider glädje runt alla som hon möter. Efter mycket kämpande och övning har hon nu äntligen lärt sig att krypa/åla fram och tar sig nu dit hon vill vilket gör att hon kan var nöjd länge ensam på golvet. Hon älskar mat och älskar sina bröder. Skrattar högt varje gång hon får syn på någon av killarna och dom är bästa underhållningen speciellt när hon är kvällstrött. Hon sov igenom natten före vi reste och vi hoppas vi snart kommer tillbaka till det igen. Hon älskar fortfarande att samsova om hon får (vilket vi har gjort mycket nu under resan och när vi kom hem) och är nog den bebisen som velat ha mest närhet. Hennes goa kinder och knubbig lår blir pussade på tusen gånger om och jag känner att jag inte kan annat än känna en djup tacksamhet för att precis hon är våran dotter. Lilla älskade starka goa Oda Kristine – vi älskar dig så våra hjärtan exploderar. Du är den bästa bonusen vi kunde få. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.