Vi är officiellt husägare! Det har varit en lång process men nu har vi nycklarna i handen och har börjat renoveringsprojektet. Ska visa mer bilder så småningom men just nu går det mest i kulörval, packning, utrensning, organisering och repackning (eftersom tre barn gärna gräver upp allt jag packat ned i lådor). Senaste månaderna har varit helt galna med många ups and downs och jag har en känsla av att augusti inte direkt kommer att vara lugnare. Men vi visualiserar oss i september, inflyttade i nymålat hus, tre (!!!) barn på förskolan ett stenkast bort och Nelsons springstig en liten backe upp. Oda på förskolan innebär också att jag inte kommer att behöva jobba varje helg som jag gjort sedan mars vilket i sin tur betyder mer familjetid och återhämtning.

Så vi välkomnar augusti med flyttkaos mitt i pandemilivet. Snart har vi också en ettåring i huset och det är både härligt och sorgligt. Men nu ska jag sova efter tre jobbnätter utan rast och utan mat. Covid 19 sucks. Men nu kan 2020 också få vara året då vi köpte vårt första egna hus (vi äger en lägenhet men det är inte riktigt samma sak).

4 Responses to New month – new house

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Mikaela - in the world © 2013. All Rights Reserved.